2011. február 11., péntek

KINAIAK ES GYEREKEK

MA BEMENTUNK YANGSHUO VAROSABA, DE SAJNOS ELEG RAMATY AZ IDO ES SOKAT ESETT. SZERENCSERE BAZSINAK VAN ESOKABATJA, DE VETTUNK MEG BENA NEJLON ESOKABATOT IS, UGYHOGY DUPLAN VEDVE VAN.

ELINTEZTUK A GUILIN-HANOI VONATJEGYUNKET EGY UTAZAS SZERVEZO IRODABAN. AZ OTT DOLGOZO NOCI SZINTE KIKELVE MAGABOL UGRALT, SIKKANTGATOTT, TANCOLT BAZSINAK:) NEHA FELKAPTA, PORDULT VELE EGY-KETTOT.

AZTAN AZ UTCAN PERCENKENT KELLETT MEGALLNUNK, HOGY VAGY EGYEDUL, VAGY A SAJAT BABAJUKKAL LEFOTOZHASSAK A MISTERT. MONDTA EZ AZ UTAZASI IRODAS NO, HOGY OK NAGYON NAGYON SZEPNEK TARTJAK A NYUGATI BABAKAT.

PAR KISGYEREKKEL IS OSSZEBARATKOZTUNK, DE A CSUCS A SZALLODABAN VOLT, AMIKOR VACSI KOZBEN BAZSI INKABB MASZKALNI SZERETETT VOLNA, MI MEG ENNI. UGYHOGY AZ EGYIK PINCERLANY FOGTA, ES AMIG ETTUNK, O ELSZORAKOZTATTA, JOTTEK-MENTEK, SZAMOLOGEPEZTEK, BAZSI RANK SE HEDERITETT:) PEDIG MI NEM KERTUK ERRE A LANYT.

OLVASTUNK ROLA MEG OTTHON, HOGY GYEREKKEL EZ A KORNYEK EGY IGAZI KANAAN, MERT IMADJAK A PICIKET, NA DE HOGY ENNNNNNYIRE...

1 megjegyzés:

  1. Ez szerintem egesz Azsiaban igy van, az azsiaiak imadjak a gyerekeket ugy altalaban, de plane hatalmas szamnak tartjak a nyugati gyerekeket, akiknek 'van orruk' es 'pici kerek a fejuk' a 'sajatjaikhoz' kepest ;)) Miutan Dani megszuletett barhova mentunk vele Seoulban ugyanez volt a helyzet, mindenhol fotoztak, sikoltoztak oromukben, megsimogattak, oleltek es az etteremben MINDENHOL atvettek es vigyaztak ra, mig mi ettunk :)) Mondtuk is, amint megtanul beszelni el kell arulja a konyhai titkokat, amikbe beavattak ;) Olyan is volt, amikor mar vagy 20 perce nem lattuk Danit es ram a frasz jott, hogy hova tuntek vele es mint utobb kiderult kiultek az etterem melletti sarokra es ott beszelgettek edesen :) Ugyanez a sztori tobb nyugati ismerosunkkel megesett, hisz ebben a nyugati szemleletu vilagban ehhez annyira nem vagyunk hozzaszokva ;) Orulok a pozitiv tapasztalataitoknak!

    VálaszTörlés