2011. február 20., vasárnap

Hoi An

Hoi An Kozep-Vietnamban van mar (hivatalosan Del-Vietnam resze), szep, meleg, mar papucsban-szandiban, csak a magammal hozott torokbajomat kell kikuralni es kesz is:) Most hol van hangom, hol nincs..ami eleg vicces, amikor pl Bazsit altatnam enekelve es csak minden 2. szo hallatszik, vagy rendelni szeretnek az etteremben, de nem ertik, hogy mit. Szerencsere mar nem faj, ez mar inkabb a vicces resz:)
Itt megnezzuk majd My Son osi varosat, a tengerpartot, es meg Hueval kacerkodunk, ami egy picit odebb van.

3 megjegyzés:

  1. Szia Laura!

    Jaj, nagyon irigyellek titeket, gyonyoru helyeken jartok!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha Hanoi tetszik nektek, akkor Saigonba szerelmesek lesztek es nem is akartok majd hazajonni onnan!:) En se nagyon akartam! Hoi An volt a masik kedvencem! Ha tudtok es olyan jo az ido (na es persze van kedvetek:), hogy furdeni is lehet, menjetek el vagy az An Bang Beach-re (2,5 km a varoskozponttol), itt fokent helyiek vannak es csodaszep a partszakasz, vagy a "turistasabb", de ugy is nagyon hangulatos Cua Dai Beach-re (ide mi tuktukot fogtunk, mert gyalog messze van).
    Ha tenyleg lehetne sargulni az irigysegtol, most NAGYON sarga lennek...:)
    Tovabbi jo utat nektek!

    (rendszeresen olvasom a blogot; nagyon jo!!!:)

    VálaszTörlés
  2. Koszi Agi:) Felirtam a beach-ek neveit, lehet, hogy eltekerunk holnap valamelyikre. Te mikor es hogy jartal erre?

    VálaszTörlés
  3. Szia Laura!

    Tavaly aprilis-majusban jartuk be Vietnamot es Laoszt; Hoi Anban valamikor majusban voltunk, ha jol emlekszem... es imadtuk!!! Az a sok lampion, a japan hid, a varos hangulata... az egyik kedvencem volt Vietnamban (a masik Saigon)!!!! A Mekong is nagyon szep volt!!!
    Nagyon tetszik ez az otlet... hogy a picivel egyutt utaztok! Vegre megmutatjatok a jonepnek, a ketkedoknek, hogy ezt igenis lehet kivitelezni, megpedig ugy, hogy kozben elvezitek is!!!!! Le a kalappal!!!!
    Milyen most az ido arrafele?

    Agi

    VálaszTörlés