2011. február 24., csütörtök

Bicajtura

Tegnap (kedden) befizettunk egy felnapos bicajturara Hoi Anbol. Szerencsere volt nekik olyan bringajuk, aminek volt gyerekulese is. Szerencsenkre pont kifogtuk a legkellemesebb idot es meg a nap is kisutott. Atvittek minket kishajoval a kozeli szigetre, onnan indult a tura. Utkozben megneztuk, hogy a helyiek hogyan keszitenek gyekenyszonyeget (amit ok matracnak hivnak es azon alszanak), `basket boat`-ot, vagyis (talan) kosar hajot - ami kerek alaku azert, hogy amikor a franciak adot vetettek ki a hajokra, akkor azt tudjak mondani a vietek, hogy ez nem is hajo, csak egy kosar:)
Lattunk meg jegcsinalo `uzemet`, hajokeszitoket, bicajoztuk rizsfoldek, kis folyok mellett, mindenki kedves es segitokesz volt, igazan idilli delutan volt.

Kozben Bazsi vigan parolazott a helyiekkel, de azert akkor mar kicsit felszisszentunk, amikor egy 85 eves rozzant nenike akarta volna lenyulni..Szerencsere a turavezeto lanyon kivul volt egy asszisztens is, aki mindig hozta-vitte Bazsit, es felugyelt ra szivesen.
Nagyon jol ereztuk magunkat, megerte elmenni veluk.

Aki esetleg Hoi Anban jar, mindenkepp menjen es probalja ki - akar 1 egesz napra is: Heaven and Earth

kishaver

lelkes lanykak, Bazsi a sztar

szuletett `basket boat` tehetseg

Bazsi itt is ott is


ezen a hidon mi inkabb gyalog mentunk

1 megjegyzés:

  1. Tényleg olyan idillinek tűnik, a képekkel meg pláne! Jó hogy sütött végre nektek a nap.Drágám nagyon jól mutatsz a csónakban!De hogy Balázsnak ennyi baby sittere akadjon,nem semmi!Sok puszi! Bea

    VálaszTörlés